03.-24.septembris Fen Šui meistara, god. Džampas Ludrupa (Jampa Ludrup) Fen šui kurss

5elemAustrāliešu izcelsmes Tibetas budisma tradīcijas mūka un starptautiski atzīta Fen Šui meistara godājamā Džampas Ludrupa (Jampa Ludrup) vadītos Fen šui kurss vairākos līmeņos.

No 3.-24. septembrim būs iespējams saņemt arī meistara individuālas fen šui konsultācijas privātpersonām un uzņēmumiem.

Programmā:
3.09. plkst. 19:00-21:00 Ievadnodarbība. Pārskatīsim, kas ir senā mācība Fen šui un kur to varam pielietot ikdienā.
Dalības ziedojums: 7eur.

5.09. un 6.09. plkst. 10:00-12:00, 13:30-16:00 Pamatlīmeņa apguve.
Sestdien 5.09. – Formas skolas būtība.
Vienas dienas kurss piemērots iesācējiem, sniedz bagātīgu informāciju par pareizu vietas izvēli, kā arī iekštelpu izkārtojuma un noformējuma radīšanu. Var apmeklēt kā vienas dienas nodarbību vai kopā ar Kompasa skolas būtību svētdien.
Svētdien 6.09. – Kompasa skolas būtība.
Vienas dienas seminārs, taču šajā gadījumā iesakām vispirms apgūt iemaņas Formas skolas kursā. Lai pašiem būtu vieglāk un nekavētu arī grupas biedrus.
Kompasa skolas ietvaros iemācīsieties par personīgi labvēlīgajiem un nelabvēlīgajiem virzieniem, kas ir viena no vissvarīgākajām lietām visās Fen šui zināšanās.
Tāpat saņemsiet norādījumus, kā izvietot pareizos elementus pareizajās vietās Jūsu telpās, lai nodrošinātu maksimāli iespējamo veiksmi.
Līdzi jāņem dzīvesvietas plānojums un precīzs kompass.
Dalības ziedojums: par vienu dienu -30eur, par abām 50eur.
Iepriekšēja reģistrācija obligāta rakstot uz info@ganden.lv

12.09. un 13.09. plkst. 10:00-12:00, 13:30-16:00 Lidojošā zvaigzne. Ievads.
Divu dienu intensīvais kurss, kas sniedz lieliskas zināšanas par šo visspēcīgāko no Fen šui skolām.
Apgūsiet Činga triagrammu rakaturojumus un 5 elementu mijiedarbību. Iemācīsieties, kā izveidot Lidojošās zvaigznes tabulas dažādām celtnēm un to pielietojumu atsevišķu stāva plānu kontekstā.
Ļoti komplicēts temats, taču godājamā mūka Džampas izklāstā tam ir viegli sekot.
Praktisks seminārs ar ietvertu lielu daudzumu reālu piemēru, lai nodrošinātu, ka Jūs tiešām izprotat Lidojošās zvaigznes pamatus labi.
Piemērots tikai studentiem ar priekšzināšanām, no vidēja līdz augsta līmeņa lietpratējiem.
Tādēļ iesakām iepriekš apmeklēt semināru iesācējiem 5. un 6. septembrī.
Līdzi jāņem dzīvesvietas plānojums un precīzs kompass.
Dalības ziedojums: 50eur.

!!! no 3.-24. septembrim būs iespējams saņemt arī meistara individuālas Fen Šui konsultācijas privātpersonām un uzņēmumiem.
Konsultāciju cena privātpersonai dzīvoklim vai mājai 188Eur, uzņēmumiem 388Eur.

Par Fen Šui
Senā Austrumāzijas zinātne – Fen šui ( Feng shui) sniedz gadu simtos pārbaudītas un godājamā Džampas ilggadīgā pieredzē sevi apliecinājušas zināšanas, kā harmonizēt elementus vidē ap sevi, lai radītu maksimāli atbalstošu telpu sev, ģimenei, uzņēmumā, reģionā.
Šeit nav runa nedz par mistiku, nedz māņticību, tie ir stingri zinātniski aprēķini, kurus savos birojos lieto uzņēmēji vairākos kontinentos, sekojot God. Džampas Ludrupa ieteikumiem.
Reizēm cilvēki raizējas, ka uzaicinot pie sevis Fen šui meistaru, nāksies nojaukt vai būvēt sienas, izcirst jaunus logus un tamlīdzīgi, taču risinājumi parasti ir ļoti vienkārši. Pat operējot ar esošo, to iespējam pārkārtot Jums un Jūsu mērķiem daudz atbilstošāk kā līdz šim.
Šeit vietā piebilst, ka meistars, kas viesosies Latvijā septembrī, ir mūks Tibetas budisma tradīcijā, taču Fen šui mācība nav pretrunā ar sevis pilnveidošanu un cēloņu-seku likumu. Kā jebkuras “zāļu”, arī Fen šui iedarbība ir saistīta arī ar Jūsu pašu dzīvesveidu. Jūs paši radāt šķēršļus savai labklājībai ar skopumu, veselībai ar nevērību pret citu būtņu dzīvību, labām attiecībām ar neuzticību utt.
Pēc Fen šui principiem pārkārtota mājokļa ietekmi sajutīsiet tik lielā mērā, cik jūsu iekšējā pasaule būs pakārtota ētiskiem principiem. Fen šui nodrošina labvēlīgu vidi pārmaiņām visās jomās. Parasti tas notiek jau dažu mēnešu laikā, bet īpaši labvēlīgos gadījumos jau pēc 9 dienām.
God. Džampas skolotājs Fen šui Lielmeistars Jap Čen Hajs (Yap Cheng Hai) šo pasauli pameta 2014.gada 5.jūnijā, dienu pirms savas 88. dzimšanas dienas.
Pateicoties Jap Čen Hajam Rietumu pasaule pirmo reizi angļu valodā saņēma Fen šui mācības. 1960.-tajos viņš ar savām zināšanām dalījās vien nelielā draugu lokā. Pirmā publiskā Fen šui lekcija notika Londonā 1980. gadā, krietnu laiku pirms lielās ažiotāžas, kas tika piedzīvota Asv un Eiropā deviņdesmitajos.
Kopš tā laika katru gadu Jap Čen Hajs lielu daļu laika pavadīja sniedzot lekcijas un vadot seminārus visā pasaulē, pat pēdējos dzīves gados vismaz divus mēnešus pavadot izbraukumā.
Savas dzīves laikā Lielmeistars ne vien nodarbojās ar Fen šui zinātni, bet arī pārvaldīja Ķīnas tradicionālo medicīnu, Cigun, cīņu mākslas (īpaši Wu shu), kā arī interesējās par metafiziku un filozofiju.
Pēc viņa nāves par Jap Čen Haja ģimenes tradīcijas turpinātāju kļuvis viens no viņa 4 bērniem – Jap Bo Ču, taču arī pārējie trīs, būdami pirmie tēva mācekļi, tie ir kļuvuši par ievērojamiem Fen šui meistariem.
Mūsdienās Rietumos vislielāko atpazīstamību guvusī meistare un daudzu tēmai veltītu “dižpārdokļu” autore Lilliana Tū (Lillian Too) ir viena no Lielmeistara labākajām māceklēm un ar mūsu viesa mūka Džampas otra skolotāja.

Par Fen Šui meistaru God. Džampa Ludrupu lasiet šeit.

Šeit varat noskatīties filmu sērijas treileri: https://vimeo.com/72511478
Sīkāka informācija par Džampu Ludrupu atrodama viņa mājas lapā www.jlgeomancy.com.