CEĻAM STŪPU KOPĀ

logo
unnamed„Stūpu celtniecība neskaitāmām jūtošām būtnēm palīdz vairot mieru un laimi. Rezultātā tiek remdēti kari, slimības un negatīvās emocijas. Tā vietā, lai justu bezcerību, ļaudis iegūst drosmi. Tā ir par mieru – visiem, kas to aplūko, visai valstij, visai pasaulei un visām jūtošām būtnēm. „ – Lama Zopa Rinpoče
TIK ĻOTI NOZĪMĪGĀ PROJEKTĀ PIEDALIES TIEŠI TU!

IESAISTIES!

 

unnamed

STARPTAUTISKĀ ILGTERMIŅA RETRĪTA CENTRA GRAVKALNS PROJEKTA VĪZIJA

RINPOČES IETEIKUMS TIEK ĪSTENOTS SOLI PA SOLIM. ŅEMOT VĒRĀ RETRĪTA CENTRA IZVEIDES PROJEKTA MĒROGU UN LAIKIETILPĪGUMU, PIRMAIS SOLIS TĀ SEKMĪGAI ĪSTENOŠANAI, IR UZBŪVĒT NAMGJALMAS JEB ILGAS DZĪVES STŪPU.

2009. gadā ilggadējs Lamas Ješes un Lamas Zopas Rinpočes students ar trimdas latviešu saknēm, budistu kopienas aizsācējs Vācijā, Alnis Grants, saņēma padomu no Lamas Zopas Rinpočes par to, kā vislabvēlīgāk izmantot dzimtas īpašumu – Gravkalns, Latvijā.

2011. gadā Budistu meditācijas centrs Ganden saņēma šo Aļņa Grants dzimtas īpašumu Gravkalns kā vērtīgo ziedojumu kopā ar Rinpočes vīziju par tā attīstību kā par ilgtermiņa retrīta centru.  Īpašums ar 21 hektāru zemes, atrodas Vecpiebalgas rajonā, Kaives pagastā, mierpilnā un gleznainā vietā Latvijā, pakalnā, netālu no Ineša ezera un Gaiziņa. Mežu ieskauts, tas bijis ģimenes dārgums.

unnamed

 

Kā veikt ziedojumu?

 

Pateicoties tavai līdzdalībai, kopīgiem spēkiem realizēsim stūpas celtniecības projektu.  Ziedojuma summa ir neierobežota, pilnīgi brīva tava izvēle, un projekta īstenošanas laikā, tu vari ziedot atkārtoti, ar norādi: STŪPAS PROJEKTAM.

Veic ziedojumu:
Ganden reliģiskā organizācija
reģistrācijas nr. 99500003137
Swedbank, kods HABALV22
konta nr. LV84HABA0551004597372

vai Ganden mājas lapā ar PayPal kontu

Par katru saņemto ziedojumu esam iecerējuši visiem ziedotājiem pasniegt dāvanas, jau pirms projekta realizācijas!

KĀ SAŅEMT DĀVANU? Maksājuma uzdevumā ieraksti savu epasta adresi vai teefona numuru un mēs ar tevi sazināsimiem par dāvanas saņemšanu!Pateicībā par tavu ziedojumu sākot no 10 EUR

unnamedPateicībā par tavu ziedojumu sākot no 10 EUR

pretī saņemsi RO Ganden nesen izdotās grāmatas “Meditācija Ikdienā” eksemplāru cietajos vākos.

Šajā izdevumā ietverti nozīmīgākie pamata budisma jēdzieni. Viegli uztveramā valodā Viņa Svētība XIV Dalailama piedāvā skaidru un vienkāršu metodi ikdienas meditācijas praksei, noderīgu visiem, kas interesējas par meditācijas praksi, kā arī tiem, kam ir priekšstats par tās nenovēršami labvēlīgo ietekmi, un tiem, kas vēlas uzzināt vēl vairāk. Viņa Svētība XIV Dalailama apskata arī dziļākus budisma aspektus, par to, kā kultivēt līdzjūtību un iegūt plašāku budisma jēdziena – tukšums redzējumu ikdienas dzīvē. Pavisam vērtīgs šis izdevums ir arī tāpēc, ka mums ir palaimējies iegūt vēl vienu no tik nedaudzajiem Viņa Svētības mācību tulkojumiem latviešu valodā, turklāt par tik ātri aizraujošu tematu kā meditācija.

unnamed

 

Pateicībā par tavu ziedojumu sākot no 200 EUR

pretī saņemsi iesvētītu un apgleznotu precīzu burvīgo stūpas atveidojumu (apm.20 cm augstumā).

Stūpas palīdz viegli attīrīt negatīvo karmu, radīt apstākļus laimei un ātri sasniegt apgaismību.

Tieši tāpēc, ka tās palīdz realizēt ceļu, tās palīdz arī uzlabot dzīves apstākļus; no ļoti sarežģītas dzīves ar daudzām problēmām- biznesā, attiecībās un daudzām citām dzīvē nozīmīgām problēmām, uz pacilātu dzīvi ar patīkamām lietām, ārēju un iekšēju labklājību, mieru un prieku.

KAS IR STŪPA?

unnamedKas ir Stūpa, kas tajā iekšā un ko dod tās būvniecība?

  • Budistu mākslas ikona
  • Apgaismības prāta attēlojums
  • Tā ir pilna ar sakrāliem attēliem, mantrām un svēto būtņu relikvijām
  • Piedalīties stupas būvniecībā, vai sponsorēt to, ļoti spēcīgā veidā uzkrāj nopelnus un attīrīt negatīvo                                          karmu

unnamedKāds labums no Stūpas?

  • Dzīvosi ilgu, laimīgu, harmonisku dzīvi
  • Šajā un nākamajās dzīvēs tava sirds būs devīga
  • Sekmēsi brīvības gūšanu no negatīvajām emocijām
  • Ātri sasniegsi apgaismību

 

 

 

unnamedKāds labums no Namgjalmas vai Ilgas Dzīves stūpas?

  • Tai piemīt svētība – jaudīgs attīrīšanas spēks
  • Tā sekmē veselīgas un ilgas dzīves, un labvēlīgas dzīves turpināšanos
  • Tās mantru iesaka veltīt aizgājējiem, to negatīvās karmas attīrīšanai pēc nāves

ZIEDO ŠEIT!

PATEICAMIES PAR TAVU ZIEDOJUMU!
Ja par šo projektu vēlies uzzināt vairāk, sazinies ar mums!