01.-04. martam “Iekšējais pašatklāsmes ceļš”, “Sieviete un tās patiesā būtība”, “Apzinātības prakse”

1. līdz 4.martam Ganden centrā viesosies Ondija Vilsone (Ondy Wilson).

Mācību laiki:

1.martā plkst.19.00 Iekšējais pašatklāsmes ceļš.

2.martā plkst. 19.00 Sieviete un tās patiesā būtība.

3. un 4.martā plkst. 10.00-16.00 Apzinātības prakse.

 

Ceturtdien, 1. martā plkst. 19.00 -21.00

CILVĒKA MEKLĒJUMI – IEKŠĒJAIS PAŠATKLĀSMES CEĻŠ.

Šī nodarbība ir iespēja katram pašam ielūkoties savā zemapziņā un pamēģināt izzināt savu iekšējo būtību, apjaust tās spēku, uzzināt par savām stiprajām pusēm un to, pie kā vēl jāpiestrādā. Nodarbības laikā izmantosim radošu Ondijas Vilsones ( Ondy Wilson) pielāgotu tieši zemapziņas izpētei, darbošanos ar zīmuļiem un papīru. Ondija palīdzēs mums iztulkot simbolus un zīmes, kā arī piedāvās praktiskus vingrinājumus mūsu pašu iekšējā spēka atklāšanai un pielietošanai ikdienā. Praktiskie vingrinājumi mums palīdzēs patiesi iemācīties ieklausīties sevī un izmantot pašiem savu pieredzi un padomus ikdienas situāciju un problēmu, attiecību nesaskaņu un citiem aktuāliem risinājumiem.

Piektdien, 2. Martā plkst. 19.00- 21.00

KĀ ATRAST SIEVIETES PATIESO BRĪVĪBU
Diskusija kopā ar Ondiju Vilsoni sievietēm, vīrieši laipni aicināti pievienoties

Sestdien, 3. martā un Svētdien 4. martā plkst. 10.00- 16.00

APZINĀTĪBAS PRAKSES. KĀ DZĪVOT APZINĀTI.

Dzīvot apzināti nozīmē dzīvot, samazinot iekšēju trauksmi, kas palīdz samazināt ārējās tās izpausmes – nesaskaņas un slimības. Samazinoties satraukumiem un iekšējam konfliktam, palielinās pašpietiekamība, pašpārliecinātība un apmierinātība ar sevi un apkārtējiem, kuru praktizējot un attīstot var katru dienu pielietot pavisam parastās situācijās. Nedēļas nogales mācību laikā uzzināsim, kā iemācīties radoši risināt situācijas un būt noteicējam pār notikumiem. Vai esam pret sevi patiesi, vai tomēr iestrēguši savos ieradumos, kas nedod nekādu labumu, un tikai noved pie vēl lielākiem “sastrēgumiem” mājās, darbā, attiecībās un pašizaugsmes ceļā?

Nodarbības notiek par ziedojumiem. (Ieteicamais ziedojums 7-10 EUR par vienu nodarbību vai 10-15 EUR par vienu dienu un 20 EUR kopā par visu nedēļas nogali).

Visi saņemtie ziedojumi tiek izmantoti skolotājas ceļa un maltīšu izdevumiem, un pateicības piedāvājumam par sniegtajam mācībām.

Par pārsteidzošo Ondiju Vilsoni lasiet šeit.: www.wellseeingconsultancy.co.uk un
www.ondywillson.com