2021.g. 19. maijā plkst. 18.00 “Traucējošās emocijas. Gadsimtu viedums” (tiešsaistē)

Traucējošas emocijas. Gadsimtu viedums 19. maijā plkst. 18.00
📌 reģistrējies nodarbībai, aizpildot anketu: https://forms.gle/5WFsiHXgtzmXHxYD7
Mūsu stresainajā, dinamiskajā ikdienā dažādas neirotiskas reakcijas, dusmas, aizkaitinātība ir bieži sastopama parādība, kas gluži nemanot, pamazām, pamazām saēd gan mūsu pašu dzīves kvalitāti, gan sabojā mūsu attiecības ar līdzcilvēkiem, gan kavē sasniegt personīgos un profesionālos mērķus.
Nespējot tikt galā ar šīm traucējošajām emocijām mēs runājam un rīkojamies veidos, ko vēlāk nākas nožēlot, mēs pieļaujam nevajadzīgas kļūdas, mēs (un citi) nevajadzīgi ciešam.
8.gadsimta budistu mūks, Nālandas universitātes filozofs Šantideva savā slavenajā darbā “Ievads bodisatvas dzīves veidā” skaidri un vienkārši, ar praktiski izmantojamiem piemēriem skaidro, kā tikt galā ar mūsu traucējošajām emocijām, kā pārvarēt dusmas un aizkaitinājumu, kā saglabāt sirdsmieru, labestību un psihoemocionālo līdzsvaru arī sarežģītās dzīves situācijās.
Šīs pamācības būs noderīgas ikvienam cilvēkam, neatkarīgi no reliģiskās vai politiskās pārliecības, tautības, dzimuma vai citiem aspektiem, jo piedāvā pragmatiskas metodes mūsu emocionālās inteliģences attīstīšanai.
Pateicības ziedojums: ~10 EUR
Pasākuma norises vieta: tiešsaistē
E-pasts: info@ganden.lv, Mājas lapas: www.ganden.lvhttps://www.facebook.com/ganden.lv
Nodarbības vada: Helmūts Ancāns
Valoda: Latviešu
Ziedojumu varat ieskaitīt kontā:
GANDEN
reģistrācijas nr. 99500003137
Swedbank, kods HABALV22
konta nr. LV84HABA0551004597372
Gadījumā, ja ieteicamais ziedojums ir lielāks par to, ko varat šobrīd atļauties, sazinieties ar mums rakstot uz info@ganden.lv, lai vienotos par iespēju klausīties mācības ziedojot mazāk vai bezmaksas.