2021.g. 28. oktobrī plkst. 18.00 tiešsaistē Atklājot budismu “Efektīva emocionālo problēmu pārveide”

📌 reģistrējies nodarbībai, aizpildot šo anketu

Šajā mācību kursā mācīsimies, kāpēc domāt tikai par sevi ir neizdevīgi un kādas priekšrocības mums pašiem sniedz rūpes un gādība par citiem cilvēkiem. Gūsim ieskatu īpašā prāta treniņa metodē (lojong no tibetiešu valodas – “lodžong”), kas palīdz pārvērst mūsu sķietamās problēmas laimīgās un veselīgās emocijās un uzlabot attiecības gan ar mūsu tuviniekiem, gan svešiniekiem.

Mācības vada: Helmūts Ancāns

Norises vieta: tiešsaistē

Mācības notiek par ziedojumiem (~ 10 EUR par nodarbību)

Valoda: Latviešu

Ziedojumu varat ieskaitīt kontā:
GANDEN
reģistrācijas nr. 99500003137
Swedbank, kods HABALV22
konta nr. LV84HABA0551004597372

Gadījumā, ja ieteicamais ziedojums ir lielāks par to, ko varat šobrīd atļauties, sazinieties ar mums rakstot uz info@ganden.lv, lai vienotos par iespēju klausīties mācības ziedojot mazāk vai bezmaksas.

Saziņai: info@ganden.lv, Mājas lapas: www.ganden.lv, https://www.facebook.com/ganden.lv

 

Par programmu:

FPMT Budisma meditācijas centrs GANDEN piedāvā iespēju iepazīt budismu 2 gadu ilgā mācību programmā “Atklājot budismu”.

 

“Atklājot budismu” ir vairāku FPMT (Mahājānas tradīciju saglabāšanas apvienība) skolotāju un programmas koordinatoru izveidota budisma mācību programma, kura ir tapusi Lamas Zopas Rinpočes vadībā, izmantojot viņa padomus. Programma sastāv no 14 tēmām un ilgst 2 gadus.

 

Programmas “Atklājot budismu” mērķis ir sniegt dalībniekiem stingru pamatu Mahājānas budisma praksei. Iesaistoties programmā, dalībnieki gūs Buddhas mācību garšu, retrītu pieredzi un prasmes, kas nepieciešamas, lai piešķirtu savai dzīvei lielāku nozīmi.

 

Par pasniedzēju:

Helmūts Ancāns 2013.gadā ar izcilību ppabeidza padziļinātu budisma filozofijas un psiholoģijas septiņu gadu mācību programma Itālijā, kura veidota uz klasisko Tibetas klosteruniversitāšu mācību programmu bāzes. Pēc tam aizvadījis gads nošķirtībā, praktiski nostiprinot programmā apgūtās teorētiskās zināšanas. Kopš 2015.gada sertificēts Mahajānas budisma filozofijas un psiholoģijas pasniedzējs.