2022.g. 17. janvārī plkst.18.30 BEZ MAKSAS! Sākt ar “Šeit un tagad!” ar Endiju Vistreihtu

 

Sākt ar “Šeit un tagad!” ar Endiju Vistreihtu 11 tikšanās pirmdienu vakaros plkst. 18.30-20.00

Pievienojies, lai tiktos ar Endija Vistreihta (ANDY WISTREICH)  tiešsaistē Tikšanās notiks apmēram vienreiz mēnesī – kopā plānojam 11  tikšanās, pirmdienu vakaros

Pirmā tikšanās 17. janvārī – tā brīvi pieejama visiem

Šīs tikšanās ir domātas jums pašiem kā iespēja veltīt laiku tikai sev šo pusotru stundu reizi mēnesī, lai dotos sevis pašizziņas un atklāsmes ceļojumā gada garumā. 

Šādā formātā mums līdz šim mācibas nav notikušas un mēs ceram, ka jums būs interesanti piedalīties tajā kopā ar zinošu ‘vadītāju’. kurš pats tādā ceļojumā devies un pirms vairāk kā 40 gadiem un to turpina vēl joprojām. 

Nodarbībās tiks iekļautas arī vadītās meditācijas un iespēja izteikties, dalīties savā pieredzē un savās sajūtās. Mēs iedrošinām jūs tām ļauties, jo nav nepareizu jautājumu vai skaidrojumu! 

Endijs Vistreihts (Andy Wistreich) dzimis Anglijā 1950, gadā un lielāko daļu savas dzīves veltījis izglītībai. Pagājušā gadsimta astoņdesmitājos gados viņš sāka praktizēt un vēlāk pasniegt budisma mācību, vadot un organizējot retrītus, kā arī kļūstot par FPMT (https://fpmt.org/) organizācijas centrus Apvienotajā Karalistē. Mācījies pie lieliem skolotājiem, tādiem kā VS Dalailama, Lama Ješi, Lama Zopa Rinpoče un geše Vangčens. Viņš bijis Rīgā 4 reizes.

Ņemot vērā Endija ilggadējo pieredzi, šīs tikšanās un sarunas solās būt interesantas un noderīgas!

VAIRĀK PAR PASĀKUMU:
Oriģinālvaloda: Angļu
Tulkojums: Latviski
Vieta: Tiešsaistē

Šeit būs saite pirmajai nodarbībai –
Nosaukums: Andy Wistreich “Start here and now”
Laiks: Pirmdien, 17. janvārī, 2022, 18.30 (EET)

Pievienojies no datora vai telefona
Izmanto šo linku

Ziedojums: Pēc iespējām un vēlēšanās